een klein bosje koriander of peterselie, fijngehakt
1/2 thl citroensap
1 grote tomaat, in blokjes gesneden
1 ui, in ringen
2 radijsjes, fijngesneden
2 grote eieren
zeezout en zwarte peper naar smaak
Bereiding
Vul een kleine steelpan met water en breng aan de kook.
Voeg voorzichtig de eieren toe en kook 6½ minuut, voor vloeibaar eigeel.
Laat de eieren na koken schrikken in koud water. Laat ongeveer 3 minuten staan en pel dan de eieren.
Meng in een kleine kom de gepureerde avocado met citroensap en koriander / peterselie.
Breng op smaak met zeezout en peper en roer door elkaar.
Verdeel het avocadomengsel gelijkmatig over je geroosterde brood, bestrooi met tomaten, radijs, 1 zacht gekookt ei doormidden gesneden en besprenkel met de uien op elke helft.
Breng op smaak met zeezout en versgemalen zwarte peper