Zomerse pastasalade

Nodig
  • 500 gr. spirelli
  • 1 rode ui
  • Een halve rode paprika
  • Een halve gele paprika
  • Een halve komkommer
  • 50 gr. rucola
  • 200 gr. kerstomaatjes
  • verse kruiden
  • 2 el mayonaise (light)
  • 2 el yoghurt
  • zwarte peper
  • grof zeezout
Bereiding
  1. Kook de spirelli en laat afkoelen onder de koude kraan.
  2. Pel en snipper de rode ui.
  3. Spoel de paprika’s, tomaten en komkommer.
  4. Halveer de tomaatjes, snij de paprika en de komkommer in kleine blokjes.
  5. Meng de spirelli en de groentjes in een grote kom.
  6. Maak een dressing van de mayonaise en de yoghurt.
  7. Kruid met peper en zout en roer er verse gehakte tuinkruiden naar smaak door.
  8. Verdeel de salade en de dressing over vier borden, kruid met peper en zout en werk af met rucola.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *