Rode pastasalade

Nodig
  • 500 gr. schelpjes (of andere kleine pasta)
  • 4 rode bieten (voorgekookt)
  • 1 groene appel (type granny smith)
  • 4 lente-uien
  • 2 el dille (gesnipperd)
Bereiding
  1. Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Snijd de bieten in blokjes, vang het sap op. Meng sap en blokjes door de pasta. Zo krijgt de salade een donkerroze kleur.
  3. Spoel de appel en snijd in blokjes.
  4. Spoel de lente-uien en snipper in ringen, meng met de appelblokjes en de dille.
  5. Schep de pasta in een kom en lepel er het appelslaatje bovenop. Lekker met een toef zure room erop.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *