Lunchsalade – Chi­li sin car­ne-sa­la­de

 
Nodig
  • 400 g zwarte bonen in blik
  • 300 g mais in blik
  • 2 puntpaprika’s
  • 15 g verse koriander
  • 150 g salsa hot
Bereiding
  • Spoel de zwarte bonen en de maiskorrels af onder koud stromend water in een vergiet.
  • Laat goed uitlekken.
  • Verwijder de zaadjes en de zaadlijsten van de puntpaprika’s en snijd het vruchtvlees in smalle reepjes. Snijd de koriander grof.
  • Meng de bonen, mais, paprika en koriander met de salsa.
  • Neem de salade mee in een saladebox met uitneembaar dressingbakje.

Bewaartip:
De salade is 3 dagen houdbaar in de koelkast. Houd in dat geval de koriander apart en voeg voor serveren toe.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *