Luchtig picknickbroodje

Nodig
  • 4 waldkorn triangels
  • 3 eieren
  • bakje Benelux salade (Coop)
  • italiaanse kruiden
  • zout en peper
  • plakken jonge kaas
  • geroosterde pijnboompitten
Bereiding
  • Klop de eieren los met een vork
  • Klop de italiaanse kruiden, zout en peper naar smaak door het ei
  • Bak het ei in een koekenpan en snijd in vier delen
  • Snijd de triangelbroodjes door en besmeer beide zijden met boter
  • Leg op de onderste helften een plak kaas
  • Leg daarop een plak ei
  • Smeer met een lepel een laag Benelux salade op het ei
  • Besprenkel met pijnpoompitten
  • De bovenste helften weer op de broodjes leggen

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *