4-seizoenen peperkaas

Nodig
Bereiding
  1. Doe alle zuivelspread in een ruime kom zodat je genoeg ruimte hebt om te roeren
  2. Voeg hierbij 1 grote afgestreken theelepel paprikapoeder (mijn theelepel was iets groter dan gemiddeld)
  3. Voeg hierbij 1,5 grote afgestreken theelepel gemalen 4-seizoenenpeper
  4. Voeg hierbij 1 volle grote theelepel tomatenketchup
  5. Roer alles met een lepel goed door elkaar
  6. Doe je peperkaas in een leuk glazen potje of in een klein schaaltje om te serveren
Tip:

Als je alleen kleine theelepeltjes hebt zou ik proberen: 2 kleine theelepels paprikapoeder, 3 kleine theelepels gemalen peper en 2 volle kleine theelepels tomatenketchup. Het is hoe dan ook goed om tussendoor te proeven, want misschien houd jij wel van nóg pittigere kaas, je voegt dan meer peper en paprika toe, of je houdt van hele zachte milde kaas, dan zou je minder peper toe kunnen voegen.

Recept van Carla

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *